Forja Devil-Forge Gaz DFPROF1+2D

Forja Devil Forge DFPROF1+2D

Forja cu 1 arzator model DFP (80.000 BTU) si 2 usi

Dimensiunile interioare (LxAxD) 4,8” x 4,8” x 10” (120 mm x 120 mm x 250 mm)

Izolație: Căptușită complet cu o pătură ceramică de 1”/25 mm, această forjă se mândrește cu o izolație remarcabilă. Fundul forjei este construit cu caramida refractara de 20 mm

Corpul forjei este fabricat din oțel ușor de calibrul 16 (1,5 mm).

Pachetul nostru include tot ce aveți nevoie pentru a începe:

Gas Propan Forge model DFPROF1+1D

1 arzător model DFP (80.000 BTU)

Caramida de foc

Clești

Mănuși rezistente la căldură (aspectul mănușii poate varia)

Regulator de presiune gaz, manometru cu manometru

Furtun de gaz de 6,5 ft / 2 m

2 cleme

Rigidizator refractar (pulbere)

Perie

1.365,00 RON (TVA inclus)
Disponibil La comanda 3-7 zile lucratoare
Add to compare0
Add to wishlist
Descriere

Vă prezentăm Forja cu gaz propan DFPROF1+2D cu 1 arzător DFP (80.000 BTU) și 1 ușă – un instrument puternic și de înaltă calitate conceput pentru fierari, potcovari și producătorii de cuțite. Construcția sa compactă asigură portabilitatea, făcându-l perfect pentru utilizare oriunde. Această forja este capabilă să atingă temperaturi de până la 2500°F / 1370°C

Caracteristici cheie:

Dimensiuni interioare (LxAxD): 4,8” x 4,8” x 10” (120 mm x 120 mm x 250 mm)

Izolație superioară: căptușită complet cu pătură ceramică de 1”/25 mm, această forjă oferă o izolație excepțională. Fundul forjei este construit cu caramida refractara de 20 mm, asigurand rezistenta si durabilitate superioare.

Arzător eficient: arzătorul model – DFP (80.000 BTU) este atât puternic, cât și eficient. Designul duzei sporește longevitatea și eficiența și este construit din oțel inoxidabil 304 robust cu un diametru de 35 mm. Cu un șoc de aer reglabil, puteți regla cu ușurință amestecul de aer-propan în timpul arderii pentru a obține diferite presiuni și pentru a maximiza temperatura. Presiunea de funcționare variază de la 1 la 25 PSI. În plus, arzătorul include o supapă cu bilă de gaz pentru un control convenabil de pornire/oprire.

Opțiuni versatile de combustibil: Arzătoarele noastre sunt proiectate să funcționeze cu butan, propan, butan + gaz propan și GPL. Vă rugăm să rețineți că acestea nu sunt compatibile cu gazele naturale.

Construcție ușoară și durabilă: Corpul forjului este fabricat din oțel ușor de calibrul 16 (1,5 mm), asigurând atât rezistența, cât și portabilitatea.

Greutate: 16 lb / 7 kg

Siguranță maximă: acordăm prioritate siguranței dvs. Folosiți întotdeauna echipament de siguranță adecvat, inclusiv protecție pentru corp, față și ochi atunci când lucrați la temperaturi ridicate.

Regulator de presiune a gazului: Pachetul nostru include un regulator de presiune a gazului cu un manometru cu un monometru Mpa. Intervalul de presiune este 0-0.6Mpa (0.1Mpa - 1Bar - 14.5PSI).

Pachetul nostru include tot ce aveți nevoie pentru a începe:

Gas Propan Forge model DFPROF1+1D

1 arzător model DFP (80.000 BTU)

Caramida de foc

Clești

Mănuși rezistente la căldură (aspectul mănușii poate varia)

Regulator de presiune gaz, manometru cu manometru

Furtun de gaz de 6,5 ft / 2 m

2 cleme

Rigidizator refractar (pulbere)

Perie

Manual de utilizare

Notă importantă: Rigidizatorul refractar inclus trebuie aplicat înainte de utilizare. Aplicarea sa sporeste durabilitatea izolatiei ceramice, oferind o protectie extra puternica.

Creșteți-vă capacitățile de forjare și prelucrare a metalelor cu versatilul Gas Propane Forge DFPROF1+1D – un instrument de încredere și eficient pentru ambarcațiunea dumneavoastră.

Detalii ale produsului
DFPROF1+2D

Meniu

Create a free account to use wishlists.

Autentificare

Contact

WhatsApp