Gemini Splash Down Solo Bite Clips 5 bucati

Gemini Splash Down Solo Bait Clips este un sistem patentat de catre firma Gemini care este similar cu sistemul ARC, cu avantajul ca acesta poate  fi atasat de orice plumb. 

Imbunatateste lansarea si previne incurcarea forfacului.

Cantitate:5 bucati

Culoare:Negru

20,00 RON (TVA inclus)
Descriere

Gemini Splash Down Solo Bait Clips este un sistem patentat de catre firma Gemini care este similar cu sistemul ARC, cu avantajul ca  acesta poate fi atasat de orice plumb. Sistemul  brevetat va permite sa fixati forfacul in timpul lanseurilor, eliberand dispozitivul special la impactul cu apa (si odata cu el si carligul), eliminand astfel riscul incurcarii rigului.

Plumbul fix are atasat pe tija dubla un clips din plastic, ce are incorporat la interior o lamela metalica ce culiseaza. Lamela metalica se blocheaza/deblocheaza prin actionarea declansatorului in momentul impactului cu apa.

Avantajele utilizarii acestui plumb cu sistem de eliberare controlat a carligului sunt multiple: sunt eliminate riscurile incurcarii forfacului in timpul lansarilor, distanta de lansare este mult mai mare, nu mai sunt necesare bilute antisoc, lungimea rigului poate fi tot timpul modificata, momelile de pe firul de par nu se incurca in jurul carligului

Detalii ale produsului
S1
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu